Polterabend events - evento.dk

Aktiviteterne sorteres efter afstand til 1200 København K (skift)
 

Stage Fight og Action workshop

Afstand fra København K til denne polterabend aktivitet i Kbh N: ~3 km
|

Har du nogensinde drømt om at være en af tøserne i Charlie’s Angels, eller en fægtende musketer som kan besejre andre med sin elegante kårde? Eller er du mere til Pirates of the Caribbean og pirat kampe? Så har du muligheden for at lære nogle af de seje tricks her! Måske du mest har lyst til at være the supervillain som giver vores scene lidt ekstra krydderi med et par seje replikker?

Stage fight (scenekamp og stunt) handler om at fortælle en historie, om at bruge tricks til at få noget til at se kompliceret og sejt ud, om at være opfindsom med ens koreografi, og så handler det selvfølgelig om at have det sjovt! Stage fight kan læres af ALLE der synes det er sjovt at udfolde sig lidt fysisk. Om I bare har lyst til at komme med et enkelt punch, rive en i håret, eller om I er klar til både cirkel spark og rullefald, så skal vi nok finde på en kampscene til jer. Dette er den helt rigtige event for både drengerøve og jernladies.

Pakke 1
Den her pakke er let at let tilpasse, så alle kan være med. Vi starter med en kort intro til basale kampteknikker, hvor I lærer at slå, sparke og falde uden at gøre skade på hinanden. Efter lidt sjov og leg med teknikkerne, tester vi jeres nye kampevner af, ved at I parvis øver en koreografi sammen. Bagefter bliver det først rigtig sjovt! Vi slutter nemlig af med en stor gruppekamp, hvor bruden/gommen naturligvis får lidt ekstra opmærksomhed.

  • Varighed 60 min (inkl. omklædning). Pris (op til 10 deltagere) kr. 1.500,- + lokaleleje (ca. 200 kr.)

OBS! Ved flere end ti deltagere benyttes et større lokale, hvorfor lokalelejen må beregnes til ca. 300 kr pr. time.

Pakke 2
Det samme som pakke 1, men her får I også mulighed for at arbejde med kniv og andre rekvisitter, som kan inkorporeres i kampen. Dette er en smule mere avanceret og kræver derfor lidt mere tid. Med pakke 2 har I mulighed for mere leg og tid til at udforske jeres egen kreativitet, og måske finder nogle af jer ligefrem en indre kampkoreograf. Af sikkerhedsmæssige årsager vil vi arbejde med gummi knive.
Som afslutning kan vi gøre som i Pakke 1, eller vi kan genskabe noge af de seje kampscener fra film, som f.eks. Kill Bill eller Quantom of Solace (James Bond). Måske har bruden/gommen endda en yndlinds kamp som han/hun altid har haft lyst til at udføre? Mulighederne er uendelige.

  • Varighed 90-120 min (inkl. omklædning). Pris (op til 10 deltagere) fra kr. 2000,- + lokaleleje (ca. 400 kr.)

OBS! Træning med kårder kan arrangeres efter ønske. Det bedes oplyses ved bookingen..

Om underviseren
Miriam Raagard er uddannet skuespiller fra University of Essex East 15 Acting School, hvorfra hun har en bachelor i stage combat (scenekamp), og som en af de få skuespillere i Danmark mestrer hun karakterdrevne scenekampe. Udover at arbejde på TV, teater og reklamer, bruger Miriam sin uddannelse på at assistere med koreografi og undervisning på bl.a. Statens Scenekunstskoler og Folketeatret, ligesom hun træner stunt og underviser børn og unge i drama. Miriam er certificeret af de officielle engelske akademier (BADC og BASSC) til at udføre stunts og scenekampe med en lang række våben, bl.a. kårde/daggert, single rapier, bredsværd, skjold og sværd samt sabel, ligesom hun er certificeret til at træne og udføre nævekampe. Miriam er en energisk, engageret og erfaren underviser, som vil give jer en helt unik oplevelse og introduktion til klassisk film og teater slåskamp, som I sent vil glemme. Der er garanti for en actionpræget, spændende, fysisk udfordrende og med garanti fed oplevelse.

Praktisk
Undervisningen vil foregå på Nørrebro.
Kontakt: Miriam Raagaard på 40974758 eller på mirgaard@yahoo.com for mere info og nærmere aftale.

 

Billede fra polterabend aktivitet

Adresse

Yeager
Ole Jørgensens Gade 12, 4th
2200 Kbh N

Kontakt
Tlf.: 40974758
Ikke angivet

Vurder denne event:

Vær med til at gøre evento.dk bedre ved at vurdere denne polterabend aktivitet:

Actionpræget
Fysisk hårdt
Grænseoverskridende
Teamwork
Hyggeligt

Information om annoncen

Event type: Polterabend, Action & Ræs
Kategori: Alle slags indendørs aktiviteter & sport

Andre polterabend arrangementer i nærheden:

Her har du nogle andre forslag til polterabend arrangementer indenfor en afstand af 50 km.

Andre kategorier:Opret en gratis annonce for din polterabend aktivitet.
Find polterabend aktiviteter i nærheden af din kommune

Seneste annoncer

Her kan du se de senest oprettede polterabend annoncer på evento.dk:

Mest søgte på evento.dk

Her kan du se hvilke polterabend aktiviteter, der søges mest efter på evento.dk

Se liste over søgninger
Til oversigten over polterabend aktiviteter
evento.dk er et gratis annonceportal for udbydere af events til teambuilding, polterabend og lignende arrangementer.

evento.dk har ikke ansvar for indholdet af annoncerne. Visse annoncer vil for nogle kunne virke stødende. Udbyder du en polterabend aktivitet, som endnu ikke er på evento.dk, er du velkommen til at oprette en gratis annonce for din polterabend aktivitet.
evento.dk
NuPark 51
7500 Holstebro
kontakt@evento.dk
Polterabend portalen evento er udviklet af Dudal Webdesign - Se intranetløsninger fra Intras