Mystery Hunt

Grønningen 15
København K Se på kort
Kontakt Annoncøren
Har du drømt om selv at være hovedperson i Da Vinci Mysteriet? Vores Mystery Hunts er intelligente og udfordrende skattejagte på unikke historiske steder som Kronborg, Kastellet, Christiansborg Slot og Kongens Have, der sætter en unik ramme om jeres dag.

Kronborgs Hemmelighed™ – Kronborg Slot
Kom på en underholdende og udfordrende skattejagt på det verdensberømte Kronborg Slot, og oplev slottet som du aldrig har oplevet det før.

Den Skjulte Krig™ – Kastellet
Træd ind af porten til Københavns gamle kastel og lær krigens hemmelighed. Sammen med dit hold er du på en udfordrende mission på jagt efter oplysninger og efterretninger. Jeres evner til at analysere, observere, samarbejde og træffe svære valg vil komme på prøve.

Magtens Hemmelighed™ – Christiansborg Slot
Lær magtens spil i de royale festlokaler på Christiansborg Slot. Ved at følge skjulte spor gennem slottets sale, knække koder og udfordre hinanden i magtspillet kommer du og dit hold helt tæt på kampen om magten i det danske kongerige.

Kongens Hemmelighed™ – Kongens Have
Gå på jagt efter de kongeliges hemmeligheder i Kongens Have. Ved at følge skjulte spor, knække koder og løse sociale opgaver kommer du sammen med dit hold til at afsløre de mest fantastiske beretninger fra havens historie.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Mystery Makers

Andre aktiviteter fra Mystery Makers

Andre aktiviteter i samme kategorier