Polterabend events - evento.dk

Aktiviteterne sorteres efter afstand til 1200 København K (skift)
 

Miniracing på VM banen, Danmark bedste slotracing bane.

Afstand fra København K til denne polterabend aktivitet i Albertslund: ~14 km
|

Hos RaceFun er race og sjov kombineret, Det er tætte kampe der udvikler sig på vores kæmpe store 8 spors model racerbane, intensiteten er høj og adrenalinen pumper løs, alt imens i kæmper om de sidste centimeter og computeren holder styr på jeres tider.

Fra de mange skærme kan alle følge løbet og ingen fejl undgår spydige kommentarer fra de øvrige kombattanter. I løbet af et grand prix kommer alle til at køre i alle spor og med alle 8 biler, så ingen bliver snydt af dårligt materiel. Efter løbet får i et printet resultat og kan desuden få det tilsendt som E-mail så det ikke forsvinder under den efterfølgende bytur.

Vi har god plads, godt 300 M² med bar miljø og sofagruppe, så der er plads til at nyde drikkevarerne. Vi har salg of Øl, Vand, chips og chokolade.

Racerbanen er bygget i træ, vi har Danmark bedste bane der også bruges til både VM og EM arrangementer, en godt 41 meter lang 8 spors bane, bilerne man benytter er i skala 1/24. og vi bygger dem selv så de kan holde til den hårde medfart i giver dem. Bilerne kører meget hurtigt ca. 60-70 km/t men det er accelerationen der er det mest imponerende, gennemsnitsfarten i skala svarer til over 400 km/t så man skal ikke blinke meget med øjnene før det går galt. Banens længde er meget afstemt med antallet af biler, der sikrer en høj intensitet med masser af nærkampe.

RaceFun er det professionelle sted for minirace, folkene der styrer det er selv aktive minirace kørere med mange års erfaring, tidtagningssystemet er udviklet af en af klubbens medlemmer og bruges i dag i mange lande bl.a. USA, England, Sverige, Norge m.fl.

Vi har plads til 32 aktive personer, så hvis I har brug for en tur med alle vennerne er det her. Skal I bruge pokaler/præmier kan vi også arrangere det.

Lille Grand Prix: Indledende runde hvor alle kører og en finale hvor de bedste kører igen, kr. 170,- pr. person. dog minimum kr. 1700,- ved mindre end 10 personer

Stort Grand Prix: Indledende + A og B finale, alle kører altså 2 gange, kr. 200,- pr. person dog minimum kr. 2000,- ved mindre end 10 personer.

Billede fra polterabend aktivitetBillede fra polterabend aktivitet

Adresse

Racefun ApS.
Roskildevej 14
2620 Albertslund

Kontakt
Tlf.: 29919191
Besøg hjemmeside

Vurder denne event:

Vær med til at gøre evento.dk bedre ved at vurdere denne polterabend aktivitet:

Actionpræget
Fysisk hårdt
Grænseoverskridende
Teamwork
Hyggeligt

Information om annoncen

Event type: Polterabend, Action & Ræs
Kategori: Motorsport - biler & MC

Andre polterabend arrangementer i nærheden:

Her har du nogle andre forslag til polterabend arrangementer indenfor en afstand af 50 km.

Andre kategorier:Opret en gratis annonce for din polterabend aktivitet.
Find polterabend aktiviteter i nærheden af din kommune

Seneste annoncer

Her kan du se de senest oprettede polterabend annoncer på evento.dk:

Mest søgte på evento.dk

Her kan du se hvilke polterabend aktiviteter, der søges mest efter på evento.dk

Se liste over søgninger
Til oversigten over polterabend aktiviteter
evento.dk er et gratis annonceportal for udbydere af events til teambuilding, polterabend og lignende arrangementer.

evento.dk har ikke ansvar for indholdet af annoncerne. Visse annoncer vil for nogle kunne virke stødende. Udbyder du en polterabend aktivitet, som endnu ikke er på evento.dk, er du velkommen til at oprette en gratis annonce for din polterabend aktivitet.