Laser Lerdue Skydning - Konkurrencer lokalt hos jer!

Tid
1-2 timer
Deltagere
5 - 75
Mindstepris (Inkl. moms)
4.000 kr.
Sted (Udenfor)
Hele landet
Kontakt Annoncøren

TeamLazer - Lazer Lerdue Skydning

Lerdueskydning er noget de færreste har prøvet, og det er endnu sværere at finde steder hvor man faktisk kan udføre den traditionelle disciplin til polterabend. Laser lerdueskydning derimod kan sættes op de fleste steder hvor der er et græsareal.

I skyder om kap i lerdueskydning

Op til 5 personer samtidige skytter på række ved siden af hinanden, skyder efter duerne . Hvem rammer rigtigt, og hvem rammer flest gange. I kan rigtigt få testet jeres konkurrence-gen og fået kåret en vinder af disciplinen lerdueskydning.

Alle 5 personer skyder samtidig efter samme lerdue, enten som man kender dem – i neonfarver for lettere at kunne se

Geværerne er modificerede Remington haglgeværer med infrarød teknologi, så der er ikke rekyl (tilbageslag) men lyden kommer fra anlægget så følelsen af at skyde er i top.

Hvis en eller flere af skytterne rammer i hver runde, registreres træfferen på det store digitale pointboard og en ny runde sættes i gang til der er skudt 5 runder – Vi har 4 forskellige typer konkurrence, og medbringer jagttelt til at skyde fra ved udfordrende vejr.

Da 5 personer skyder samtidig i lerdueskydningen er det en herlig konkurrence som funbuilding, og vores professionelle instruktører er vant til at skabe en god konkurrenceånd, og kårer vinderne samlet bagefter.

Pris og krav til område

Der skal være et område på minimum 20x50m til rådighed til lerdueskydningen - helst græs der hvor duerne falder.

Prisen er FRA 3500kr op til 12 personer (minimums afregning – alt efter placering i landet) og derefter 250 kr. pr. person

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til TeamBattle

Andre aktiviteter fra TeamBattle

Andre aktiviteter i samme kategorier