Polterabend events - evento.dk

Aktiviteterne sorteres efter afstand til 1200 København K (skift)
 

EVENTHALL MED PAINTBALL OG SUMOBRYDNING

Afstand fra København K til denne polterabend aktivitet i åbyhøj: ~269 km
|

Brænder du for action, sjov, paintball, MEGAfodbold, Sumobrydning, Sonic Scream, Nail buster, Bungeebasket, Gladiatorkamp, Tovtrækning, MEGAdart og mange flere aktiviteter, så kæmp imod venner, familie og kollegaer i Eventhall.

Eventhall er fyldt med events og anderledes oplevelser med utraditionelle aktiviteter. Her kan du prøve Europa´s første indendørs Hellfire Paintball bane og Airow Paintball bane i Århus. I får jeres egen instruktør i 90 minutter og hallen helt for jer selv. Vi anbefaler min. 8 personer og kan rumme op til 49 personer.

Eventhall tilbyder events og arrangementer for private og virksomheder bl.a.: Teamsession, mødelokale, netværksgrupper, teambuilding, foredrag, julefrokost, polterabend, kvindeaften, herretur, blå mandag, fødselsdag og workshops…

Vi kan stå for hele arrangementer med spisning og buffet efterfølgende, til en sjov og spændende dag. Vi har AV-udstyr, projektor, foredragsholdere, coaches og erhvervspsykologer til workshops omkring ledelse og sundhed kombineret med en masse sjove aktiviteter. Hvert hold får en godkendt instruktør, hæsblæsende action og sjove udfordringer, 450 m2 med aktiviteter helt for jer selv og alt nødvendigt udstyr og dragter til paintball.

Vi har udlejning af sumodragter til voksne. Vi kan samtidig tilbyde udlejning af sumodragter til børn, med prisgaranti for Danmarks billigste.

Vi sælger øl, vand, is, chips og slik i baren. Vi skaber rammerne for at I kan have det sjovt med spændende aktiviteter til en fair pris. Vi åbner gerne for jer 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Vi anbefaler min. 8 personer i vores 450 m2 hal. Eventhall er nr. 1 i Forlystelser på TRUSTPILOT.

Eventhall er for dem mellem 18-99 år, som er trætte af oplevelser, hvor alt bliver serveret visuelt. Eventhall er for drenge og piger, mænd og kvinder, som gerne vil være aktive og skabe en unik oplevelse for dem selv. Hver deltager samler point til sit hold og der kåres et vinderhold for hver aktivitet og når tiden er slut. Vi anbefaler praktisk tøj evt. ekstra tøj for det kan blive varmt, når der kæmpes om vindertitlen. Husk, drik rigeligt med vand. Hallen er kun åben ved booking.

Vi glæder os til at se jer…

Kontakt os på 60 19 87 52 for et uforpligtende tilbud.

vores film:

 

Adresse

eventhall
åbyvej 77
8230 åbyhøj

Kontakt
Tlf.: 60198752
Besøg hjemmeside

Vurder denne event:

Vær med til at gøre evento.dk bedre ved at vurdere denne polterabend aktivitet:

Actionpræget
Fysisk hårdt
Grænseoverskridende
Teamwork
Hyggeligt

Information om annoncen

Event type: Polterabend, Fysiske aktiviteter
Kategori: Eventbureauer & actionparker

Andre polterabend arrangementer i nærheden:

Her har du nogle andre forslag til polterabend arrangementer indenfor en afstand af 50 km.

Andre kategorier:Opret en gratis annonce for din polterabend aktivitet.
Find polterabend aktiviteter i nærheden af din kommune

Seneste annoncer

Her kan du se de senest oprettede polterabend annoncer på evento.dk:

Mest søgte på evento.dk

Her kan du se hvilke polterabend aktiviteter, der søges mest efter på evento.dk

Se liste over søgninger
Til oversigten over polterabend aktiviteter
evento.dk er et gratis annonceportal for udbydere af events til teambuilding, polterabend og lignende arrangementer.

evento.dk har ikke ansvar for indholdet af annoncerne. Visse annoncer vil for nogle kunne virke stødende. Udbyder du en polterabend aktivitet, som endnu ikke er på evento.dk, er du velkommen til at oprette en gratis annonce for din polterabend aktivitet.